Alice Kamphuis

Mijn naam is Alice Kamphuis

Een ervaren advocaat in het strafrecht, psychiatrisch patientenrecht en jeugdbeschermingsrecht. 

Ik behandel zaken op het gebied van:

- Strafrecht

- Psychiatrisch patiëntenrecht

- Jeugdbeschermingsrecht

Maak kennis

Chantal Teerenstra

Chantal Teerenstra

Ik ben Chantal, een ervaren advocaat voor ouders en kinderen. Wil je rust tijdens een scheiding, in de periode daarna of bij betrokkenheid van jeugdzorg? Ik help je daarbij.

Maak kennis

Masha Kager

Mijn naam is Masha Kager

Een advocaat met een heldere, nuchtere blik en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Ik voer een algemene praktijk, waarbij ik optreed voor zowel de ondernemer als de particulier

Maak kennis

Peter van Lingen

Ik ben beëdigd als advocaat in 1980, dus breng ruim 35 jaar ervaring mee. Dan heb je een stevige positie aan de onderhandelingstafel. Kennis moet je delen. Als rechtshulpbegeleider leid ik jongeren op in het vak. Noblesse oblige, natuurlijk, maar het is ook heel inspirerend.


Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:
 

Bestuursrecht

Erfrecht

Ondernemingsrecht

Personen-en Familierecht

Vastgoedrecht

Maak kennis

Bart Mekkelholt

Ik ben advocaat geworden omdat ik er plezier in heb om voor de belangen van mensen op te komen. En dingen heel precies uit te zoeken. Het moet ergens over gaan. Dat kan een financieel belang zijn, maar ook een principekwestie. Of het is klein tegen groot. Dan gaan we ervoor!

Maak kennis

Harm van Lingen

Mijn voornaam is Harm. Het Engelse woord harm betekent schade. Het kan dus geen toeval zijn dat ik ben gespecialiseerd in schade- en aansprakelijkheidskwesties. Als er schade is, moet je bij mij zijn. Ik ben er voor je als het mis gaat; maar vooral ook om te voorkómen dat het mis gaat.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:

Aansprakelijkheidsrecht (inclusief letselschade)
Contracten
Ondernemingsrecht

Maak kennis

Marieke Frank

Als advocaat arbeidsrecht en huurrecht sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. En als advocaat huurrecht zowel verhuurders als huurders. Omdat je de zaken van beide kanten ervaart, en elke zaak je een ervaring rijker maakt, kun je snel doordringen tot de kern van de zaak. Op die manier kun je je cliënt pas écht goed adviseren en bijstaan.

Maak kennis

Ronald Muurlink

De arbeidsrechtelijke praktijk betreft het belangrijkste deel van mijn dagelijkse werkzaamheden, waarbij ik mij ook bezig houd met zowel ambtenaren binnen de overheid als personeel binnen het onderwijs. Mijn sociaal verzekeringsrechtelijke praktijk spitst zich toe op zaken die betrekking hebben op de Werkloosheidswet (WW) en de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA). Voor huurkwesties (woonruimte en bedrijfsruimte) en (bijvoorbeeld) geschillen met uw buren kunt u ook bij mij terecht.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:


Arbeidsrecht/ambtenarenrecht
Bestuursrecht
Huurrecht
Sociaal Verzekeringsrecht (WW/WIA/WAO)
Sociale Voorzieningen (WMO/WLZ)

Maak kennis

Enid Wolters

Een betrokken advocaat met doorzettingsvermogen. Ik treed op voor zowel de ondernemer als de particulier.

 

Maak kennis