Arthur Sweens

Ik zet me al 30 jaar in voor de ondernemers in deze regio. Hoe complexer de situatie, hoe groter de uitdaging om een oplossing te vinden. Een doel voor ogen hebben, en snel schakelen. Dat is waar het om gaat.
 

Arthur Sweens adviseert op de volgende gebieden:

Huurzaken

Contracten

Problemen tussen vennoten en aandeelhouders

Handelszaken

Maak kennis

Bart Mekkelholt

Ik ben advocaat geworden omdat ik er plezier in heb om voor de belangen van mensen op te komen. En dingen heel precies uit te zoeken. Het moet ergens over gaan. Dat kan een financieel belang zijn, maar ook een principekwestie. Of het is klein tegen groot. Dan gaan we ervoor!

Maak kennis

Marieke Frank

Als advocaat arbeidsrecht sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. Omdat je de zaken van beide kanten ervaart, en elke zaak je een ervaring rijker maakt, kun je snel doordringen tot de kern van de zaak. Op die manier kun je een werkgever of werknemer pas écht goed adviseren en bijstaan.

Maak kennis

Rob Wortelboer

Mijn specialismen zijn strafrecht, jeugd(straf)recht en zorgrecht

Maak kennis

Nicolette Plat

Mijn expertise ligt op het gebied van gezag, omgang, alimentatie, echtscheiding, ondertoezichtstelling en (gesloten) uithuisplaatsingen. Jeugdrecht is ontzettend belangrijk. Om daar meer aandacht voor te krijgen, geef ik regelmatig lezingen aan deskundigen en op scholen. Ook ben ik actief bij de Werkgroep voor Jeugdrechtadvocaten in Alkmaar.

Maak kennis

Eveline Martina-Dirks

Als advocaat ben ik gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Daarnaast ben ik gecertificeerd mediator. Ik doe veel ingewikkelde echtscheidingen, zaken rond alimentatie of een scheiding met huwelijkse voorwaarden. Het vertrouwen is daarin vaak ernstig verstoord en een oplossing lijkt dan heel ver weg. Toch kun je er dan nog heel goed uit komen met elkaar.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:


Mediation
Personen-en Familierecht

Maak kennis

Peter van Lingen

Ik ben beëdigd als advocaat in 1980, dus breng ruim 35 jaar ervaring mee. Dan heb je een stevige positie aan de onderhandelingstafel. Kennis moet je delen. Als rechtshulpbegeleider leid ik jongeren op in het vak. Noblesse oblige, natuurlijk, maar het is ook heel inspirerend.


Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:
 

Bestuursrecht

Erfrecht

Ondernemingsrecht

Personen-en Familierecht

Vastgoedrecht

Maak kennis

Ronald Muurlink

De arbeidsrechtelijke praktijk betreft het belangrijkste deel van mijn dagelijkse werkzaamheden, waarbij ik mij ook bezig houd met zowel ambtenaren binnen de overheid als personeel binnen het onderwijs. Mijn sociaal verzekeringsrechtelijke praktijk spitst zich toe op zaken die betrekking hebben op de Werkloosheidswet (WW) en de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA). Voor huurkwesties (woonruimte en bedrijfsruimte) en (bijvoorbeeld) geschillen met uw buren kunt u ook bij mij terecht.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:


Arbeidsrecht/ambtenarenrecht
Bestuursrecht
Huurrecht
Sociaal Verzekeringsrecht (WW/WIA/WAO)
Sociale Voorzieningen (WMO/WLZ)

Maak kennis

Enid Wolters

Een betrokken advocaat met doorzettingsvermogen. Ik treed op voor zowel de ondernemer als de particulier.

 

Maak kennis

Harm van Lingen

Mijn voornaam is Harm. Het Engelse woord harm betekent schade. Het kan dus geen toeval zijn dat ik ben gespecialiseerd in schade- en aansprakelijkheidskwesties. Als er schade is, moet je bij mij zijn. Ik ben er voor je als het mis gaat; maar vooral ook om te voorkómen dat het mis gaat.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:

Aansprakelijkheidsrecht (inclusief letselschade)
Contracten
Ondernemingsrecht

Maak kennis

Faye Versteeg

Ik behandel zaken op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht. 

Maak kennis