Mijn naam is Eveline advocaat familie- en erfrecht

En een zeer ervaren mediator

Als advocaat ben ik gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Daarnaast ben ik gecertificeerd mediator. Ik doe veel ingewikkelde echtscheidingen, zaken rond alimentatie of een scheiding met huwelijkse voorwaarden. Het vertrouwen is daarin vaak ernstig verstoord en een oplossing lijkt dan heel ver weg. Toch kun je er dan nog heel goed uit komen met elkaar.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:


Mediation
Personen-en Familierecht

Informeel en no-nonsense

Ik heb eerst Management, Economie en Recht gestudeerd in Amsterdam, daarna Nederlands Recht in Nijmegen. Ben een advocaat in hart en nieren, met een enorme drijfveer om mensen goed te helpen. In mijn beginjaren als advocaat heb ik mij ook ingezet binnen de Vereniging Jonge Balie Alkmaar, als secretaris en later als voorzitter. Zaken in het familierecht hebben enorme impact. Toch is er een drempel om naar een mediator of advocaat te stappen. Mensen wachten vaak veel te lang. Terwijl je ons gewoon kunt bellen, we zijn normale mensen. We kunnen er voor zorgen dat er weer gepraat wordt. Of dat er eindelijk knopen worden doorgehakt.

Ook collega’s of andere professionals geef ik graag advies. Als een procedure ingewikkeld wordt, of als er een alimentatieberekening moet komen. Als vakmensen moet je samen optrekken.

“Als klant heb ik Eveline ervaren als een zeer warme persoonlijkheid die echt naar je luistert en aan het werk gaat met jouw verhaal. Daarmee probeert ze om voor beide partijen het beste eruit te halen. Voor mij betekende dat, dat ze probeerde de angel te halen uit de onenigheid die al bestond tussen mijn ex partner en mij.”

Waarom Knuwer

De sfeer: die is warm en hartelijk. Als team zijn we ambitieus, maar we hebben niet zo’n Zuidas-cultuur. De mens achter de collega is minstens zo belangrijk. Wij staan gewoon met beide benen op de grond. 

Mr Eveline Martina-Dirks heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

* Personen- en Familierecht

- Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen

- Mediation

- Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.  


Waarom Eveline Martina-Dirks

Eveline weet altijd een persoonlijke klik met haar cliënten te krijgen. Dat is echt een kwaliteit. Ze is nooit uit de hoogte, stelt mensen op hun gemak. Ondertussen is ze heel accuraat en doortastend. En kan ze procederen op het scherp van de snede. Zo won ze in 2010 de pleitwedstrijd voor advocaten binnen het arrondissement Alkmaar.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe