Mijn naam is Geert

En strafrecht is mijn specialisme

Ik behandel vrijwel alleen strafzaken, maar dan wel op alle vlakken: vermogens-, gewelds-, zeden- en drugsdelicten, wapenbezit, etc. Veel verkeers- en jeugdstrafrecht en daarnaast economische en milieudelicten.

Het mooiste in mijn werk

Dat is als een verdachte ontkent en de rechter hem vervolgens vrijspreekt. Dan heb ik mijn werk goed gedaan. Maar het allermooist is als we met goede argumenten een rechtsgang kunnen voorkomen. Dat de aanklager de zaak seponeert, die laat rusten. Want ook al spreekt een rechter je vrij, een zitting kan toch schadelijk zijn voor je imago. Zeker als je ondernemer bent. En vergeet niet wat voor emotionele impact zo’n proces op je kan kan hebben. Dat onderschatten veel mensen.

Daarom is het zo belangrijk om mij zo snel mogelijk te bellen. Vóór het eerste verhoor. Ook als je denkt dat je een goede zaak hebt. En als je normaal gesproken stevig in je schoenen staat. Een ondervraging is veel moeilijker dan je denkt. Een goede voorbereiding daarop is dus superbelangrijk.

Waarom Knuwer

We hebben heel veel specialismen in huis, dus we kunnen ondernemers en particulieren in de regio optimaal bedienen. Daar streven we ook naar, we stellen hoge eisen aan onszelf en aan elkaar. We zijn een ambitieus team.


Waarom Geert Lieffijn

Je kunt bij Geert terecht voor je vragen over aanhouding, inverzekeringstelling, inbewaringstelling, voorlopige hechtenis, hoger beroep, gevangenisstraf, terbeschikkingstelling en dus werkelijk alles wat met strafrecht te maken heeft. Geert is analytisch en grondig, maar vooral zeer aandachtig. En betrokken: hij gaat vol voor je zaak. Dus neem contact met hem op als je in aanraking komt met politie en justitie.

Mr Geert Lieffijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe