Mijn naam is Gerben

Advocaat vastgoed en omgevingsrecht. Een gedreven specialist.

Ik ben beëdigd als advocaat in 1979 en sindsdien ben ik verbonden aan Knuwer advocaten. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het vastgoed- en omgevingsrecht. Daarnaast behandel ik zaken op het gebied van aanbestedingsrecht en adviseer ik in project- en gebiedsontwikkeling. Mijn kennis en ervaring in het bestuursrecht en burgerlijk recht komen daarbij goed van pas. Het is een uitdagend vakgebied. Er is geen cliënt, geen zaak, geen dag hetzelfde.

Betrokken binnen en buiten het vak

Ik ben lid van drie specialistenverenigingen: de Vereniging van Vastgoedjuristen, de Vereniging van Bouwrecht Advocaten en de Vereniging van Milieurecht Advocaten. Maar als advocaat is het minstens zo belangrijk om midden in de samenleving te staan. Daarom ben ik actief in verschillende maatschappelijke en bestuurlijke functies. Hoe meer je begrijpt wat mensen drijft, hoe beter je ze kunt helpen. Ik werk heel resultaatgericht, maar altijd vanuit realistische doelstellingen.

In mijn vrije tijd zeil ik graag met Carolien op de Friese meren en de Waddenzee met ons Waarschip 7.25; een sportieve houten kajuitzeilboot. Of ben ik te vinden op de golfbaan. Sporten, waarbij het belangrijk is om goed op je omgeving te letten en rekening te houden met verschillende omstandigheden; net als in het advocatenwerk.

Waarom Knuwer

We werken hier in de Kop van Noord-Holland voor nuchtere mensen die geen boodschap hebben aan ingewikkelde verhalen, maar aan iemand die ze gewoon rechtstreeks kunnen bellen voor advies. Laagdrempelig en no-nonsense, dat begrijpen we bij Knuwer als geen ander.


Waarom Gerben Creutzberg

Gerben ís Knuwer. Niet echt natuurlijk, maar na 37 jaar staat hij voor alles waar Knuwer sterk in is. Hij is een toegankelijk mens, een gedreven advocaat met oprechte aandacht voor cliënten en hij geeft zeer gedegen juridische adviezen.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe