Mijn naam is Jan

Advocaat huurrecht plus sportman

Ik ben gespecialiseerd in het huurrecht, kooprecht, bouwrecht, contractenrecht en in algemene voorwaarden. Zaken die vragen om een intensieve, persoonlijke samenwerking. Dat past bij wie ik ben.

Uitdagend vakgebied

Met ontwikkelen, bouwen, kopen en huren gaat nogal eens wat mis. Door processen juridisch goed te begeleiden en tot in detail vast te leggen, kun je een hoop ellende besparen. En sta je sterker als het tot een zaak komt. Het is een domein met grote impact, wetten en regels veranderen voortdurend. Als specialist ben ik lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en geef ik regelmatig lezingen en cursussen aan spelers op de markt over actuele ontwikkelingen.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en loop ik hard. Ook heb ik judo gedaan en gevoetbald. Sporten is natuurlijk gericht op presteren. Als advocaat ben ik net zo fanatiek.  

"Jan is oprecht geïnteresseerd. In mijn bedrijf en alle sores die daarbij hoort. En hij heeft enorm veel kennis van de markt. Dat is van niet te onderschatten waarde."

Waarom Knuwer

De keuze voor Knuwer advocaten was voor mij makkelijk. Knuwer staat in deze regio bekend als een kantoor waar al vanaf het begin gespecialiseerd gewerkt wordt en waar integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.


Waarom Jan de Beurs

Jan is informeel, makkelijk benaderbaar en betrouwbaar. In 2011 rondde hij cum laude de OSR specialisatieopleiding huurrecht af. Hij heeft door zijn jarenlange ervaring in het Huurrecht een snelle, efficiënte en doelgerichte manier van werken gekregen. Dat waarderen onze cliënten enorm.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe