Mijn naam is Masha Kager

Een advocaat met een heldere, nuchtere blik en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Ik voer een algemene praktijk, waarbij ik optreed voor zowel de ondernemer als de particulier

Nuchter, betrokken en duidelijk

Het zit in mij om mensen te helpen met het oplossen van een probleem. Mensen vooruithelpen, dat is wat ik graag doe. Het is dan ook niet voor niets dat ik advocaat ben geworden. Ik analyseer de kern van het probleem snel, en ga gericht te werk om het probleem op de meest constructieve wijze op te lossen.

Waarom Knuwer

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam en daarna bij de rechtbank als gerechtsjurist heb ik inmiddels tal van rechtsproblemen in een breed scala van rechtsgebieden voorbij zien komen en behandeld. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Knuwer advocaten Den Helder. De persoonlijke aanpak met daarbij de kwaliteit hoog in het vaandel past bij mij als persoon.


WaaromMasha Kager

Masha is een betrokken en gedreven advocaat met een gezonde portie doorzettingsvermogen. Doordat Masha een algemene praktijk voert heeft zij een brede kijk op uw zaak en heeft zij de kwaliteit om tot een praktische en goede oplossing voor uw rechtsprobleem te komen.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe