Mijn naam is Roel

Advocaat arbeids- en ondernemingsrecht. En zelf succesvol ondernemer.

Ik heb brede ervaring met het soort juridische vragen waar een particulier of ondernemer in deze regio mee te maken kan krijgen. Vooral in het arbeidsrecht voel ik mij thuis. Zowel werkgevers als werknemers wijs ik graag de weg in wat vaak spannende tijden zijn.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:


Arbeidsrecht
Contracten
ICT
Ondernemingsrecht

Samen slimme dingen doen

Sinds 2007 ben ik, na een specialisatieopleiding, lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland. Ook ben ik advocaat Ondernemingsrecht, met als specialisme het ICT-recht. Naast de advocatuur ben ik zelf ondernemer. Voor sportverenigingen heb ik een softwarepakket ontwikkeld en op de markt gebracht. Hoe het werkt in die branche weet ik dus heel goed. Het is lekker als je uit eigen ervaring kunt spreken, mee kunt denken vanuit de positie van je cliënt. En nog lekkerder als je samen voor elkaar krijgt wat je wilde bereiken.  

Privé houd ik mijn conditie op peil op de tennisbaan en door mijn hardloopschoenen aan te trekken. Daarnaast ben ik coach van mijn jongste zoon  en breng ik zoveel mogelijk quality time met mijn drie kinderen door.

Waarom Knuwer

Roel is altijd op zoek naar vernieuwing. Dat is in de advocatuur niet zo gemakkelijk, maar die ambitie maakt wel dat hij goed kan schakelen met ondernemers. Hij heeft een groot netwerk en veel kennis van de ICT-branche.


Waarom Roel van Velzen

Ik ben geboren en getogen in Heiloo en vind het prettig om in mijn eigen regio aan het werk te zijn. Niet in het Amsterdamse, ook niet dat academische trouwens. Meer als de dorpsadvocaat: praktische zaken voor mensen zoals jij en ik.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe