Mijn naam is Wouter

Advocaat ondernemings- en contractrecht Maar vooral sparringpartner van ondernemers

Ik adviseer en begeleid ondernemers binnen de ondernemingsrechtelijke praktijk. Denk daarbij aan het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden, of het uitvoeren van incasso’s. Daarnaast adviseer ik ook bij herstructureringen, insolventiekwesties en nakomingsconflicten met leveranciers/opdrachtgevers.

Advocatuur is topsport

In mijn vrije tijd tennis en golf ik fanatiek en loop ik graag hard. Ook heb ik jarenlang gevoetbald en ga ik graag skiën. Tijdens het sporten probeer ik het beste uit me zelf te halen. Zo behartig ik de belangen van mijn cliënten ook; scherp en met een drive om te winnen. Om te ontspannen lees ik een boek of ga ik de keuken in om lekker te koken.

“We zijn zeer goed geholpen en voelden ons al na het eerste bezoek niet meer zo gestrest. Voor de volgende zaak was het voor ons vanzelfsprekend om uw kantoor weer in te schakelen.”
Tiny Beukers, Erbeka

Waarom Knuwer

De keuze voor Knuwer advocaten: een full-service kantoor met haar wortels in de omgeving van Alkmaar tot Den Helder. Een kantoor waar men weet wat er bij de ondernemer speelt, waar praktische adviezen worden gegeven en altijd wordt gezocht naar oplossingen voor onze cliënten. Maar vooral een kantoor waar mensen zich thuis voelen en ervaren dat wij als advocaten náást ze staan, met ze "samenwerken" aan het verbeteren van de juridische huishouding van hun onderneming.


Waarom Wouter Ursem

Wouter spreekt de taal van de ondernemer, is makkelijk benaderbaar, deskundig en oprecht geïnteresseerd in de mens achter de zaak. Wouter is een probleemoplosser met gedegen juridische kennis en een praktische kijk. Zijn zaken behandelt hij doelgericht, gedreven en met de nodige humor.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe