Vacature vastgoed advocaat

Harm van Lingen
05 september 2017
Vastgoed- en Huurrecht

Ben jij een ambitieuze advocaat met ten minste vier jaar praktijkervaring?
Is jouw specialisatie vastgoedrecht en heb je ervaring op het gebied van omgevingsrecht, civiel bouwrecht en huurrecht?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn

Knuwer advocaten, een middelgroot kantoor met vestigingen in Den Helder en Alkmaar. Onze dienstverlening onderscheidt zich doordat wij gedegen juridische kennis op een moderne, informele wijze met onze cliënten delen. Leden van onze vastgoedsectie zijn probleemoplossers met gedegen juridische kennis en een praktische kijk op zaken. Zodoende zijn wij sparringpartner geworden van o.a. woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaarskantoren, vastgoedbeheerders en enkele gemeenten.

Jij bent

Natuurlijk ben je analytisch, proactief en heb je goede communicatieve vaardigheden.
Maar wij zoeken iemand die ook commercieel, ambitieus en gezellig is en sterk in zijn of haar schoenen staat. En daarnaast heb je ook verstand van het huur-, bouw- en/of omgevingsrecht.
Als je voldoet aan dit profiel en je hebt daarbij de wil en ambitie om met ons te werken aan het uitbouwen van Knuwer advocaten en om te zijner tijd toe te treden tot de maatschap, dan zien wij jouw sollicitatiebrief graag tegemoet.

Wij bieden

Wij bieden een goed lopende praktijk met interessante zaken en dossiers. Onze cultuur is open en informeel en er is voor jou volop ruimte voor verdere ontwikkeling, zowel op juridisch vlak als op het gebied van ondernemerschap. De door Knuwer advocaten geboden arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Kijk anders ook eens op: www.knuwer.nl.

Reageren

Informatie kan worden verkregen bij Harm van Lingen via 072 – 5127117.
Solliciteren kan via sollicitaties@knuwer.nl.