Vastgoed- en Huurrecht

Afspraken kunnen nog zo helder zijn

Onze advocaten maken ze waterdicht

Omgevingsrecht heeft betrekking op de omgeving waarin wij leven. Denk aan milieu, natuur, water én ruimtelijke ordening. Het gaat dus om wet- en regelgeving waar de overheid invloed op heeft. Wil je bijvoorbeeld bouwen aan de rand van een natuurgebied? Of wil je woningen bouwen op een voormalig bedrijfsterrein?

Omgevingsrecht

Dan kun je te maken krijgen met ingewikkelde procedures zoals vergunningen, bodem-, lucht- en waterkwaliteit en natuurbescherming. En daar komt nog bij dat omgevingsrecht regelmatig wijzigt. Over enkele jaren zal er een compleet nieuwe omgevingswet worden ingevoerd.

Heb je bouwplannen? Laat je dan van tevoren goed adviseren door onze advocaten. Zij zijn al jarenlang expert op het gebied van omgevingsrecht. Ze weten van de hoed en de rand en zijn op de hoogte van de meest actuele jurisprudentie. Ze weten dus waar je tegenaan kunt lopen en kunnen je goed adviseren over de eventuele stappen die je moet nemen. Is je vergunning afgewezen en vind je dit onterecht? Ook dan kun je bij hen terecht. Samen met jou kijken ze naar de mogelijkheid om te procederen.