Strafrecht

Of je nu slachtoffer of verdachte bent in een strafzaak

Of je nu slachtoffer of verdachte bent in een strafzaak

Diefstal komt in vele vormen voor. Winkeldiefstal of een inbraak zijn bekende voorbeelden. Maar neem je bijvoorbeeld goederen mee van een rampplek of tap je illegaal elektriciteit af, dan pleeg je ook diefstal. En ook fraude is er in vele varianten, zoals belastingfraude of identiteitsfraude. Bij fraude stel je simpel gezegd zaken anders voor dan ze zijn.

Diefstal en fraude

Word je verdacht van fraude of diefstal? Dan moet je voor de rechter verschijnen. Je begrijpt dat een goede verdediging dan noodzakelijk is, ook als je niet schuldig bent. Onze advocaten helpen je. Zonder vooroordelen. Zij kennen alle ins en outs en hebben jarenlange ervaring in strafzaken. Zij geven aan wat je wel en vooral niet moet doen. En ze zorgen voor een scherpe onderbouwing in de strafzaak. Zo houden ze je straf zo laag mogelijk of voorkomen ze een veroordeling.

Ben je slachtoffer van diefstal? Dan lijd je natuurlijk financiële schade. Maar de emotionele schade kan minstens zo ingrijpend zijn. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk tegemoetkoming voor het leed dat je is aangedaan. Daar helpen onze advocaten je bij. Ze zijn er voor je. Met een sterk pleidooi zorgen ze voor een zo goed mogelijke financiële en emotionele compensatie. Zodat jij weer met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.