Aansprakelijkheidsrecht

Een bedrijfsongeval, een wanprestatie

Dan is het fijn als een advocaat voor je rechten opkomt

Contracten kunnen nog zo waterdicht zijn, als een van de partijen zich niet aan de afspraken houdt, sta je soms toch met lege handen. Of je komt door nalatigheid van een ander ineens in een vervelende situatie terecht. Bijvoorbeeld omdat je een bedrijfsongeval krijgt of omdat je werkplek niet veilig was. Of omdat je slachtoffer bent van een medische fout. Je kunt de ander dan aansprakelijk stellen. En soms is een schadevergoeding geoorloofd.

Als je gedupeerd bent kunnen boze gevoelens overheersen. En misschien denk je erover een claim in te dienen. Onze advocaten nemen de situatie rustig met je door. Dankzij hun kennis en jarenlange ervaring geven ze je een reële inschatting van je kansen. En gaan ze, als dat mogelijk is, een procedure aan.

Andersom kun je ook aansprakelijk worden gesteld. Gevoelens van onrust kunnen de kop opsteken. Onze advocaten snappen dat een claim een behoorlijke invloed kan hebben op jou persoonlijk of op je bedrijf. Daarom luisteren ze naar je verhaal. En maken ze samen met jou een plan. Zodat je de procedure met een zo goed mogelijk resultaat kunt afsluiten.    

Contractuele aansprakelijkheid

Leg je afspraken vast in een contract dan moeten alle partijen zich daar natuurlijk aan houden. Jullie gaan immers verplichtingen aan. Komt een ander zijn afspraken niet na, kan dat vervelende gevolgen hebben.

Lees meer

Beroepsaansprakelijkheid

Ga je een contract aan met een dienstverlener, dan verwacht je dat je de service krijgt die je hebt afgesproken. Krijg je een verkeerd advies of wordt er onjuiste informatie gegeven, dan kan dit financiële gevolgen voor je hebben.

Lees meer

Letselschade

Loop je letsel op door een verkeersongeluk of arbeidsongeval, omdat er bij een operatie iets fout is gegaan, of omdat je slachtoffer bent van bijvoorbeeld een vechtpartij? In sommige gevallen kun je dan een schadevergoeding eisen. Letselschade is een erg breed begrip, want er zijn talloze situaties te bedenken waarin iemand letsel kan oplopen. De vier meest voorkomende zijn arbeidsongevallen, verkeersongevallen, medische fouten en geweldsdelicten.

Lees meer

Geloof in de zaak

Onze advocaten weten hoe ingrijpend het is als je gedupeerd bent omdat een ander zijn afspraken niet nakomt. Of wat de fysieke en mentale gevolgen kunnen zijn van een (bedrijfs)ongeval of geweldsdelict. Met hun jarenlange ervaring in aansprakelijkheidsrecht weten ze hoe ze te werk moeten gaan. Bovendien werken ze altijd op basis van actuele jurisprudentie. Ze zijn eerlijk over haalbaarheid, maar adviseren en procederen vanuit een rotsvast vertrouwen als het tot een procedure komt.

Alleen met wederzijds vertrouwen

Neem contact op met onze advocaten. Om te kijken of het klikt. Want wederzijds vertrouwen is voor hen een basisvoorwaarde. Zo’n kennismaking is geheel vrijblijvend. Geloven jullie in elkaar, dan vechten ze voor je zaak. Met een duurzame oplossing als resultaat.

Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
+
Voeg een tekstbericht toe