Chantal Teerenstra

Ik ben Chantal, een ervaren advocaat voor ouders en kinderen. Wil je rust tijdens een scheiding, in de periode daarna of bij betrokkenheid van jeugdzorg? Ik help je daarbij.

Je wilt als ouder altijd het beste voor jouw kind.

Dat begrijp ik als moeder van 2 kinderen als geen ander. Het belang van het kind vooropstellen, is dan ook precies wat mij drijft als advocaat.

Als gezinsadvocaat ben ik jouw gids in het doolhof van juridische uitdagingen. Ik breng rust en duidelijkheid. Vastberaden en met een luisterend oor help ik je om door de (juridische) storm heen te navigeren.

Samen stellen wij een helder plan op. Soms sturen we bij als dat nodig is, maar we hebben altijd een duidelijke koers. Onderweg zorg ik ervoor dat je goed geïnformeerd bent en begrijpt wat er speelt in de juridische procedures. Ik ben er om jouw vragen te beantwoorden, je gerust te stellen en te zorgen dat je met vertrouwen kunt beslissen.

Heb je hulp nodig bij een naamswijziging, gezag, omgang, alimentatie, echtscheiding, een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing?

Neem dan contact met mij op: teerenstra@knuwerdenhelder.nl of via tel.nr.: 0223 – 660 114.

Waarom Knuwer

Een advocaat kiezen is niet altijd gemakkelijk. Hoe weet je of diegene ‘goed’ is? Dat snap ik als geen ander. Je kunt erop vertrouwen dat de advocaten van Knuwer advocaten specialist zijn op hun rechtsgebied. En in begrijpelijke taal kunnen uitleggen wat er speelt.


Waarom Chantal Teerenstra

Chantal weet alles van het familie- en jeugdrecht. En is zeer ervaren. Niet alleen heeft zij al meer dan 10 jaar ervaring als advocaat, ook heeft zij op de rechtbank in Alkmaar bij familie- en jeugdrecht gewerkt. Zij heeft daar geleerd hoe rechters een zaak bekijken en beoordelen. Die kennis is van grote waarde in haar werk als advocaat.

Met een heel persoonlijke werkwijze gaat Chantal aan de slag: efficiënt, duidelijk en oplossingsgericht. Zij is betrouwbaar en betrokken.

Mr. Chantal Teerenstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bij de Raad voor Rechtsbijstand staat Chantal ingeschreven als specialist op het gebied ‘personen- en familierecht’ en ‘civiel jeugdrecht’.

Verder is Chantal lid van de Werkgroep Jeugdrecht Advocaten Noord-Holland. En vertegenwoordigt zij de advocatuur tijdens het ketenpartneroverleg Familie en Jeugd van de rechtbank Noord-Holland.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe