Chantal Teerenstra

Ik ben Chantal, een ervaren advocaat voor ouders en kinderen. Wil je rust tijdens een scheiding, in de periode daarna of bij betrokkenheid van jeugdzorg? Ik help je daarbij.

Jouw belangen zijn mijn prioriteit.

Als advocate met een jarenlange ervaring in familie- en jeugdzaken ben ik altijd op de hoogte van jouw rechten. Al meer dan 10 jaar ontzorg ik families en hun omgeving.

Echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing: ik kom steeds op voor jouw belangen.

◼️ Samen naar de optimale oplossing.

Wanneer je bij mij komt, gaan we samen op zoek naar oplossingen. Eerst brengen we je situatie in kaart. Daarna vertel ik je over jouw rechten en plichten en help ik je om een weloverwogen beslissing te nemen.


◼️ Ik ben betrokken en communiceer in mensentaal.

Ik luister, ontzorg en streef naar een positief einde van jouw zaak. Ik vertaal ingewikkelde vaktermen naar begrijpelijke mensentaal. Bovendien begrijp ik als moeder van twee kinderen hoe het ouderschap werkt. Als je met mij samenwerkt, blijf je altijd op de hoogte van de voortgang van jouw dossier. Ik communiceer veel en houd het professioneel.

◼️ Samen door eventuele procedures bij de rechtbank.

Je staat nooit alleen met je problemen en bezorgdheden. De rechtbank is voor velen onbekend terrein, voor mij is het een vertrouwde plek. Ik ontferm me over jouw zaak en zorg voor jouw gemoedsrust. Ik ben vastberaden en ik ben steeds eerlijk over de te verwachten uitkomsten.

◼️ Ik ben eerlijk, integer en deskundig.

Ik ben trots op mijn reputatie als betrouwbare en bekwame advocate en ik handel altijd oprecht en integer, zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Heb jij juridische hulp nodig? Kom bij mij in de lucht via: teerenstra@knuwerdenhelder.nl.

Waarom Knuwer

Een advocaat kiezen is niet altijd gemakkelijk. Hoe weet je of diegene ‘goed’ is? Dat snap ik als geen ander. Je kunt erop vertrouwen dat de advocaten van Knuwer advocaten specialist zijn op hun rechtsgebied. En in begrijpelijke taal kunnen uitleggen wat er speelt.


Waarom Chantal Teerenstra

Chantal weet alles van het familie- en jeugdrecht. En is zeer ervaren. Niet alleen heeft zij al meer dan 10 jaar ervaring als advocaat, ook heeft zij op de rechtbank in Alkmaar bij familie- en jeugdrecht gewerkt. Zij heeft daar geleerd hoe rechters een zaak bekijken en beoordelen. Die kennis is van grote waarde in haar werk als advocaat.

Met een heel persoonlijke werkwijze gaat Chantal aan de slag: efficiënt, duidelijk en oplossingsgericht. Zij is betrouwbaar en betrokken.

Mr. Chantal Teerenstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bij de Raad voor Rechtsbijstand staat Chantal ingeschreven als specialist op het gebied ‘personen- en familierecht’ en ‘civiel jeugdrecht’.

Verder is Chantal lid van de Werkgroep Jeugdrecht Advocaten Noord-Holland. En vertegenwoordigt zij de advocatuur tijdens het ketenpartneroverleg Familie en Jeugd van de rechtbank Noord-Holland.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe