Mijn naam is Bart

Advocaat met gevoel voor de regionale ondernemer. En een prettige West-Friese nuchterheid.

Ik ben advocaat geworden omdat ik er plezier in heb om voor de belangen van mensen op te komen. En dingen heel precies uit te zoeken. Het moet ergens over gaan. Dat kan een financieel belang zijn, maar ook een principekwestie. Of het is klein tegen groot. Dan gaan we ervoor!

Specialisatie: insolventierecht

Voor personen- en familierecht ben ik als West-Fries misschien te nuchter. Ik bekijk dingen graag zakelijk. Daarom richt ik mij op het ondernemingsrecht, met als specialisatie het insolventierecht. Ook behandel ik aansprakelijkheidszaken. Ingewikkelde overnametrajecten, samenwerkingsvormen en het afweren van faillissementen. Ik word regelmatig door de rechtbank benoemd als curator in faillissementen of als bewindvoerder in WSNP’s. 

Het gaat me niet om het procederen, maar om het oplossen van het probleem. Je helpt een ondernemer echt door realistische doelen te stellen. Een zaak is bijna nooit kansloos.

Betreffende faillissementen, surseances van betalingen en schuldsaneringen (WSNP) houdt Bart Mekkelholt één maal per week een telefonisch spreekuur en wel op woensdag van 13.30 uur tot 14.30 uur.
Hij is dan te bereiken op het nummer 0223 239014.

Waarom Knuwer

Niet te groot, middenin de regio, prettige cultuur. Niet van dat ellebogenwerk, maar een collegiale sfeer. Bij Knuwer streven we binnen het redelijke naar het maximale. Dat spreekt mij aan.


Waarom Bart Mekkelholt

Een goede advocaat kan een cliënt op een begrijpelijke manier uitleggen wat zijn of haar positie is, en hoe je vandaaruit verder gaat. Bart kan dat.

Mr Bart Mekkelholt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Ondernemingsrecht

- Insolventierecht

- Bouwrecht

- Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe