Mijn naam is Enid Wolters

Een betrokken advocaat met doorzettingsvermogen.

Een betrokken advocaat met doorzettingsvermogen. Ik treed op voor zowel de ondernemer als de particulier.

 

Informeel, toegankelijk en duidelijk

Het zit in mij om mensen te helpen die verzand zijn geraakt in (juridische) problemen. Tijdens mijn studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik mij van 2014 tot 2020 aangesloten bij de Rechtswinkel Noord-Holland Noord. Eerst als rechtswinkelier en later als coördinator. Daar kon ik de theorie in praktijk brengen en dat gaf mij veel voldoening. Binnen het kantoor Knuwer  Advocaten Alkmaar voer ik een algemene praktijk en treed ik op voor zowel ondernemers als particulieren. Mijn brede kijk op de diverse zaken maakt dat ik snel een scherpere analyse van de rechtsproblemen kan maken en uiteindelijk voor de cliënt(en) tot een goede en praktische oplossing kan komen.

Ik heb een brede interesse en houd van afwisseling in mijn werk. Door de verscheidenheid aan zaken die ik behandel is geen werkdag hetzelfde en dat maakt het werk dat ik doe uitdagend en inspirerend. Zowel in als buiten mijn werk ben ik gedreven en beschik ik over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Ik beoefen verschillende sporten, zoals hardlopen en zaalvoetbal. Mijn doorzettingsvermogen vertaalt zich ook in hoe ik het vak van advocaat uitvoer. Ik zal er alles aan doen om voor de cliënt(en) het best haalbare resultaat te bereiken. Natuurlijk probeer ik dat eerst zoveel als mogelijk zonder ingewikkelde juridische procedures te doen, maar als een gerechtelijke procedure nodig is dan sta ik mijn cliënt(en) daar vanzelfsprekend ook in bij op het scherp van de snede.

Waarom Knuwer

Knuwer Advocaten is een no-nonsense kantoor. Wij zullen er niet om heen draaien en u vertellen waar het op staat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kan en mag verwachten.

Daarnaast is de sfeer binnen kantoor erg goed en biedt dit ruimte om met collega’s te sparren en te overleggen. 


WaaromEnid Wolters

Enid is een doortastende advocaat die graag met u meedenkt in een oplossing voor uw probleem. Doordat Enid een algemene praktijk voert heeft zij een brede kijk op uw zaak en is zij in staat om tot een praktische en goede oplossing voor uw rechtsproblemen te komen. 


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe