Advocaten met een goed gevoel

Voor jou. En voor je zaak.

Als je een advocaat nodig hebt, wil je weten wie je moet bellen. Je wil tenslotte zeker weten dat iemand goed naar je luistert. Weten waar je aan toe bent én niet te veel betalen. Een advocaat komt best dichtbij. Dan moet je iemand voor de volle 100% kunnen vertrouwen. Van mens tot mens met elkaar kunnen praten. Of als ondernemers onder elkaar. Samen kunnen we veel problemen gewoon voorkomen. Bij Knuwer zijn we er om je te helpen. We staan naast je met gedegen juridisch advies, hart voor je zaak en haalbare oplossingen. Kom maar op!

Ons kantoor

Met je advocaat heb je een persoonlijke band. Het is dan prettig als daar een goed kantoor met brede expertise achter staat. Bij Knuwer hebben we de belangrijkste specialismen in huis. Dat is handig want sommige rechtsgebieden raken elkaar. Onze advocaten werken intensief met elkaar samen. Door te werken in teamverband kunnen zij hun werk goed doen, jou helpen bij vragen en alles regelen wat nodig is om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zo kunnen we je optimaal ondersteunen; van het helpen opstellen van een belangrijke brief tot het voeren van een procedure. Bij Knuwer gaan we voor inhoud, kwaliteit en integriteit. Dat maakt ons degelijk, maar zeker niet saai. Dat voel je meteen als je bij ons langskomt.

Onze geschiedenis
Ons verhaal begint in 1949 als Mr. Herman Knuwer zich als advocaat vestigt in Den Helder. Het kantoor groeit in de loop van de jaren flink en opent in 2001 een tweede vestiging in Alkmaar. In 2013 gaat Knuwer advocaten samen met Leesberg Advocaten, al ruim 100 jaar actief in de regio Alkmaar. Met 10 bevlogen medewerkers, gespecialiseerde advocaten en ondersteunende collega’s, is Knuwer advocaten nu hét kantoor voor ondernemers en particulieren in de kop van Noord-Holland. Je bent er altijd welkom.

Ons werk
Juridische problemen zijn niet alleen complex, ze kunnen ook ernstige gevolgen hebben. Daarom moet je niet te lang wachten met het inschakelen van hulp. Ons werk begint met het scheppen van duidelijkheid en het stellen van realistische doelen. Daar vandaan bepalen we de aanpak. Dat doen we samen, want dat moet goed voelen. Als ondernemer is het vooral belangrijk om je zaken juridisch op orde te hebben. Daarin kijken we graag met je mee. We komen met oplossingen en zorgen dat alles tot in de puntjes vastgelegd en geregeld wordt. Liever voorkomen dan (bij de rechter) vóórkomen. Dat geeft een gerust gevoel.

Onze cliënten
Onze cliënten zijn ondernemers en particulieren uit Noord-Holland. Nuchtere mensen doorgaans, die zelf heel goed weten wat ze willen. Bij Knuwer staan we net als de nuchtere Noord-Hollander met beide benen op de grond. We weten wat we doen, spreken gewone taal en zijn duidelijk in ons advies. Als we je kunnen helpen, gaan we ervoor. Resultaatgericht, maar niet om snel te scoren. Liever gaan we voor een oplossing waarmee je écht geholpen bent.

Onze advocaten
Onze advocaten zijn stuk voor stuk vakmensen, deskundig en met vele jaren ervaring binnen hun specialisme. Vanuit Knuwer krijgen ze alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping. Ze hebben plezier in hun werk en in de intensieve samenwerking met onze cliënten. Ze zijn eerlijk over haalbaarheid, risico’s en kosten, maar handelen altijd vanuit geloof in je zaak. Betrokken, gedreven en slagvaardig; kortom, advocaten met een goed gevoel voor jou en voor je zaak. En… je kunt ze gewoon bellen!
Wij willen graag kennis met je maken!

Een goede advocaat, die wil je al kennen.

EmailTelefoon

Alice Kamphuis

Mijn naam is Alice Kamphuis

Mijn naam is Alice Kamphuis

Een ervaren advocaat in het strafrecht, psychiatrisch patientenrecht en jeugdbeschermingsrecht. 

Ik behandel zaken op het gebied van:

- Strafrecht

- Psychiatrisch patiëntenrecht

- Jeugdbeschermingsrecht

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Chantal Teerenstra

Jouw belangen zijn mijn prioriteit.

Chantal Teerenstra

Ik ben Chantal, een ervaren advocaat voor ouders en kinderen. Wil je rust tijdens een scheiding, in de periode daarna of bij betrokkenheid van jeugdzorg? Ik help je daarbij.

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Masha Kager

Nuchter, betrokken en duidelijk

Mijn naam is Masha Kager

Een advocaat met een heldere, nuchtere blik en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Ik voer een algemene praktijk, waarbij ik optreed voor zowel de ondernemer als de particulier

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Peter van Lingen

Een logische combinatie

Ik ben beëdigd als advocaat in 1980, dus breng ruim 35 jaar ervaring mee. Dan heb je een stevige positie aan de onderhandelingstafel. Kennis moet je delen. Als rechtshulpbegeleider leid ik jongeren op in het vak. Noblesse oblige, natuurlijk, maar het is ook heel inspirerend.


Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:
 

Bestuursrecht

Erfrecht

Ondernemingsrecht

Personen-en Familierecht

Vastgoedrecht

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Bart Mekkelholt

Specialisatie: insolventierecht

Ik ben advocaat geworden omdat ik er plezier in heb om voor de belangen van mensen op te komen. En dingen heel precies uit te zoeken. Het moet ergens over gaan. Dat kan een financieel belang zijn, maar ook een principekwestie. Of het is klein tegen groot. Dan gaan we ervoor!

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Harm van Lingen

Er staat veel op het spel

Mijn voornaam is Harm. Het Engelse woord harm betekent schade. Het kan dus geen toeval zijn dat ik ben gespecialiseerd in schade- en aansprakelijkheidskwesties. Als er schade is, moet je bij mij zijn. Ik ben er voor je als het mis gaat; maar vooral ook om te voorkómen dat het mis gaat.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:

Aansprakelijkheidsrecht (inclusief letselschade)
Contracten
Ondernemingsrecht

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Marieke Frank

Advocaat met een goed gevoel voor arbeidsrecht en huurrecht. Voor mensen dus.

Als advocaat arbeidsrecht en huurrecht sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. En als advocaat huurrecht zowel verhuurders als huurders. Omdat je de zaken van beide kanten ervaart, en elke zaak je een ervaring rijker maakt, kun je snel doordringen tot de kern van de zaak. Op die manier kun je je cliënt pas écht goed adviseren en bijstaan.

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Ronald Muurlink

Expertises die elkaar raken

De arbeidsrechtelijke praktijk betreft het belangrijkste deel van mijn dagelijkse werkzaamheden, waarbij ik mij ook bezig houd met zowel ambtenaren binnen de overheid als personeel binnen het onderwijs. Mijn sociaal verzekeringsrechtelijke praktijk spitst zich toe op zaken die betrekking hebben op de Werkloosheidswet (WW) en de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA). Voor huurkwesties (woonruimte en bedrijfsruimte) en (bijvoorbeeld) geschillen met uw buren kunt u ook bij mij terecht.
 

Graag adviseer ik u op de volgende gebieden:


Arbeidsrecht/ambtenarenrecht
Bestuursrecht
Huurrecht
Sociaal Verzekeringsrecht (WW/WIA/WAO)
Sociale Voorzieningen (WMO/WLZ)

Mijn verhaal
EmailTelefoon

Enid Wolters

Informeel, toegankelijk en duidelijk

Een betrokken advocaat met doorzettingsvermogen. Ik treed op voor zowel de ondernemer als de particulier.

 

Mijn verhaal