Mijn naam is Marieke

Advocaat met een goed gevoel voor arbeidsrecht en huurrecht. Voor mensen dus.

Als advocaat arbeidsrecht en huurrecht sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. En als advocaat huurrecht zowel verhuurders als huurders. Omdat je de zaken van beide kanten ervaart, en elke zaak je een ervaring rijker maakt, kun je snel doordringen tot de kern van de zaak. Op die manier kun je je cliënt pas écht goed adviseren en bijstaan.

Advocaat met een goed gevoel voor arbeidsrecht en huurrecht. Voor mensen dus.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht gaat vaak over ontslag, van het opstellen van een beëindigingsovereenkomst of het voeren van een ontslagprocedure tot het adviseren in complexe vraagstukken op het gebied van reorganisatie. Daarnaast heb ik ook regelmatig te maken met loonvorderingen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten, cao-zaken, medezeggenschap/OR, verlofvormen en flexibele arbeidsrelaties.

Regelmatig geef ik lezingen over het arbeidsrecht aan ondernemers. In 2013 ben ik (cum laude) geslaagd voor de specialisatieopleiding Arbeidsrecht. Sindsdien ben ik lid van de specialisatievereniging arbeidsrechtadvocaten VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland).

 

Huurrecht

Daarnaast begeleid ik zowel verhuurders, huurders als onderhuurders bij het huren of verhuren van woonruimte of bedrijfsruimte. Het gaat daarbij onder meer om het opstellen van huurcontracten, geschillen over overlast, het opzeggen van huurovereenkomsten, procedures tot ontbinding en ontruiming, wanbetaling, indeplaatsstelling etc.

Ik ben ambitieus in mijn werk, en als bestuurder en toezichthouder ook maatschappelijk betrokken bij diverse instanties en bedrijven. Ik voel mij als Brabantse inmiddels erg thuis in de kop van Noord-Holland en heb (door de jaren heen) een groot netwerk opgebouwd.

Waarom Knuwer

Bij Knuwer advocaten staat kwaliteit voorop. Iedere advocaat is gespecialiseerd en blijft zich steeds ontwikkelen en verder ontplooien. Niet alleen in kennis, ook in vaardigheden zoals onderhandelen en pleiten. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan een prettig persoonlijk contact. Ik voel mij dan ook thuis bij Knuwer advocaten.


WaaromMarieke Frank

Marieke is zeer deskundig op het gebied van het arbeidsrecht en het huurrecht. En zeer ervaren. Ze werkt efficiënt en denkt in oplossingen. Ze is toegankelijk en in staat een duidelijke uitleg te geven. Dat geeft vertrouwen en wordt gewaardeerd.

Mr. Marieke Frank heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

- Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Heb je vragen? Wil je meer weten? Een keertje sparren?
Mail, bel of app!
+
Voeg een tekstbericht toe