Strafrecht

Of je nu slachtoffer of verdachte bent in een strafzaak

Of je nu slachtoffer of verdachte bent in een strafzaak

Ben je getuige van een uit de hand gelopen ruzie, slachtoffer van mishandeling of moet je als verdachte voorkomen voor bijvoorbeeld een geweldsmisdrijf? In alle gevallen is het verstandig je juridisch te laten bijstaan.

Geweldsdelicten

Geweldsdelicten strekken zich uit van brandstichting tot moord en de bijbehorende strafmaten kunnen hoog zijn. Zeker wanneer er bijvoorbeeld blijvend letsel is na bijvoorbeeld een vechtpartij vallen straffen hoger uit. Word je verdacht van een geweldsdelict? Onze advocaten behartigen jouw belangen. Ze werken zonder vooroordeel. Zij kijken dus niet alleen naar de feiten. De omstandigheden en jou als persoon vinden ze net zo belangrijk. Ze kunnen je adviseren wat je in de rechtbank beter wel en niet kunt zeggen. Bovendien kunnen ze met hun deskundigheid, jarenlange ervaring en overtuigingskracht onderhandelen en zorgen voor een zo goed mogelijke uitkomst voor jou.

Ben je slachtoffer van een geweldsdelict? Naast fysieke schade, kun je last hebben van emotionele problemen. Gevoelens van angst kunnen overheersen. Met onze advocaten sta je sterker. Ze vechten met een sterk pleidooi voor jouw belangen. Zodat jouw verhaal goed overkomt en de dader een passende straf krijgt.