Knuwer advocaten Den Helder klaar voor verhuizing

Arthur Sweens
13 februari 2019


Vanaf 26 februari is Knuwer advocaten gevestigd aan de Luchthavenweg 16, direct naast Den Helder Airport. Knuwer advocaten is dit jaar 70 jaar actief in Den Helder en omstreken en lost grote en kleine juridische problemen op voor ondernemers en particulieren.

 

Sinds 1990 is Knuwer advocaten aan de Drs F. Bijlweg gevestigd. Waar voorheen zakelijke dienstverleners actief waren, zijn het er nu vooral scholen die de toon zetten. “De verhuizing naar de Luchthavenweg is voor ons een logische stap die op een goed moment komt. Op de Luchthavenweg zitten we midden in ons werkgebied en zijn we voor alle relaties zeer goed bereikbaar. Als gevolg van de digitalisering zien advocatenkantoren er echt anders uit dan zo’n 20 jaar geleden. We hebben veel minder meters nodig. De bibliotheek, het archief, alles is digitaal” aldus Bart Mekkelholt, vennoot van het kantoor.

 

Team

De nieuwe locatie biedt ruimte aan de tien medewerkers van het kantoor waaronder vijf advocaten. “De medewerkers vinden het wel een avontuur om vanaf hun bureau de helicopters te kunnen zien landen” vult Marieke Frank aan, vennoot en advocaat arbeidsrecht bij het kantoor.

 

Expertise

Knuwer advocaten is een echt Helders kantoor en is toegankelijk, betrokken, deskundig en hanteert schappelijke tarieven. “De vijf advocaten kunnen eigenlijk gewoon alle juridische problemen aan die in de regio leven. Dat is voor de ondernemer en de particulier een geruststellend idee.”

 

Adreswijziging

De vestiging van Knuwer advocaten in Den Helder gaat verhuizen. Met ingang van 26 februari 2019 wordt het nieuwe (bezoek) adres:

Luchthavenweg 16 te 1786 PP Den Helder

Postbus 42 komt met ingang van 1 april 2019 te vervallen. De contactgegevens van ons kantoor blijven voor het overige ongewijzigd.

In verband met de verhuizing is de vestiging Den Helder op 26 februari 2019 gesloten.