Nieuws in verband met de coronacrisis

Harm van Lingen
10 april 2020


Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus berichten wij u hierbij over de door ons genomen maatregelen.

Onze advocaten werken wisselend op kantoor en vanuit huis. Via de rechtstreekse nummers van onze advocaten op kantoor is er een doorschakeling geregeld naar de mobiele telefoonnummers.

Besprekingen voeren wij in principe telefonisch of via videoconference. Dat zullen wij tijdig met u regelen.

 

We krijgen op dit moment van onze cliënten veel vragen over de gevolgen van het coronavirus en hoe hierop het beste te reageren. Vragen die spelen, zien onder andere op het ‘niet kunnen’ nakomen van contractuele verplichtingen  en de gevolgen voor de  arbeidsrelaties, huurcontracten, koopovereenkomsten, financiële verplichtingen, abonnementen, reisovereenkomsten, alimentaties etc.

Daarnaast zijn er veel vragen omtrent de uitwerking van door de overheid getroffen steunmaatregelen zoals de ’ noodmaatregel overbrugging werkgelegenheid(NOW) ‘en de ‘compensatieregeling getroffen sectoren’.

Op onze website is  hierover al enige nadere informatie te vinden.

 

Onze advocaten zijn goed thuis op deze terreinen en kunnen uw vragen beantwoorden.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met een van onze experts betreffende de rechtsterreinen zoals aangegeven op onze website dan wel met uw vaste advocaat.